Optimera med rätt teknikdelar och inställningar för dataspel

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Oavsett om det gäller att sikta på fiender i Fortnite eller att slåss med svärd i Witcher, så kräver dagens dataspel noggrannhet och reflexer. En kraftfull dator med bra teknikdelar kommer att avgöra hur bra du presterar i dataspel.

Några avgörande teknikdelar och inställningar är:

  • Externt grafikkort.
  • Headset.
  • Rätt skärm och upplösning.
  • Uppdateringar.

Vikten av teknikdelar med hög kvalitet kan inte underskattas. Nu kanske du undrar var du kan göra dina inköp? Titta på teknikdelar.se som är en av Nordens ledande försäljare av reservdelar, teknikdelar, tillbehör och allt du behöver för de ledande varumärkena som iPhone, iPad, Microsoft och Samsung. Teknikdelar satsar allt på att leverera det bästa av god kvalitet till utmärkt låga priser online. Just nu är det upp till 50 procent rabatt på alla hörlurar. Det här är en perfekt present i studenttider och något som går hem hos de allra flesta. Om du väljer gaminghörlurar kommer du garanterat att göra studenten på riktigt gott humör! Det är 25 procent rabatt på SiGN Freedom Trådlösa Hörlurar med ergonomisk passform och utmärkt ljudkvalitet, nu för endast 299 kronor från originalpriset på 399 kronor. Slå till och missa inte denna chans.

Fortsätt läsa för att kika närmare på hur du optimerar datorn för dataspel!

4 sätt att optimera datorn för dataspel

1. Externt grafikkort – Granska specifikationerna på ditt grafikkort och om du använder ett externt eller integrerat. Ett externt grafikkort är mycket bättre medan ett integrerat begränsar dina inställningar i dataspel.

2. Headset – Ett bra headset ska inte underskattas då det ger dig en mer exakt lokalisering av ljud när du spelar, mycket bättre än högtalare. Det ger dig definitivt bättre resultat när du spelar skjutspel som Call of Duty, Fortnite och Overwatch där du behöver höra från vilket håll fienden kommer.

3. Rätt skärm och upplösning – En bra skärm med kristallklar bild är viktigt i dataspel eftersom du snabbt behöver upptäcka och identifiera fiender, inte minst i actionspel och skjutspel. Uppdateringsfrekvensen bör vara så hög som möjligt medan responstiden bör vara på högst 20 millisekunder. När det gäller upplösningen är det viktigt att veta att ju högre upplösning som används, desto mer belastas datorn eftersom fler pixlar visas.

4. Uppdateringar – Underhåll och uppdatera din dator med jämna mellanrum, speciellt uppdateringar för drivrutiner och operativsystem eftersom det kan leda till bättre prestanda.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Rekommenderade artiklar